|
Kundeservice 70 70 20 27
Kundeservice 70 70 20 27

Om Drømmegavekortet


Endnu et koncept fra GaveFabrikken - landets største gaveleverandør

Gaver, der rammer rigtigt, kan mærkes og sætter varige spor. Det kræver omsorg, omhu og omtanke at give noget meningsfyldt, som skaber ægte glæde. Som landets største gaveleverandør er vi konstant på jagt efter nye idéer, oplevelser og overraskelser, så du kan give gaver, der bliver værdsat og husket.


Julegaver der begejstrer

Hos GaveFabrikken leverer vi årligt mere end 500.000 julegaver, og som landets største leverandør af gaver, går vi ikke på kompromis i jagten på begejstring. Vi udvælger de bedste produkter på markedet, opfinder nye koncepter og designer vores egne gaver i samarbejde med de førende mærkevareproducenter. Vi køber stort ind, så vores kunder er garanteret markedets største og flotteste julegaver.


Mennesker er forskellige - det er gaver også

Vi har sjove gaver, smukke gaver, spændende gaver, fjollede gaver og flotte gaver. Det vigtigste for os er, at du finder den helt rigtige gave til jeres medarbejdere. Har du svært ved at vælge, er du garanteret begejstring hos alle med vores populære valgkoncepter, hvor medarbejderne vælger selv.


Drømmegaver til de mindre budgetter

Med dette gavekortnyhed har vi gjort det nemt for dig at opfylde alles juleønsker – selv for et mindre budget. Drømmegavekortet rummer et stort udvalg af flotte, sjove og praktiske gaver inden for 3 budgetter med noget for alle.


Få mere inspiration i vores flotte showroom.

Dørene er åbne til vores flotte showroom i den gamle kapselfabrik i Valby, hvor vi har god kaffe og højt til loftet. Vores konsulenter i Jylland, på Fyn og Sjælland kommer også gerne forbi dig og løfter sløret for endnu flere unikke gaveidéer. Ring eller skriv til os og aftal et møde på 70 70 20 27 eller info@droemmegavekortet.dk.


Læs mere om GaveFabrikken på www.gavefabrikken.dk

 

Vi glæder os til at overraske dig!


GaveFabrikken A/S
Jylland og Fyn: Spinderigade 11 · 7100 Vejle
Sjælland: Carl Jacobsens Vej 20 · 2500 Valby
T: 70 70 20 27 · info@droemmegavekortet.dk